Online

Het geven en volgen van online lessen wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt als instrument, vanwege de grote voordelen. Online lessen zijn in principe plaats en tijd ongebonden. De lessen kan men thuis of op de werkplek achter een pc met internetverbinding volgen waardoor veel tijd wordt bespaard met reistijden.

De software waarmee wordt gewerkt geeft de mogelijkheid tot direct contact met de medecursisten en de cursusleider, via chat- en videolink. Ook tussen de online lessen door blijft contact met de medecursisten en cursusleider mogelijk waardoor een groepsverband als bij life-lessen dicht benaderd wordt.

De eerste cursus die online verzorgd gaat worden is ‘Digitale Patroonontwikkeling voor gevorderden 1’. Deze cursus is bedoeld voor mode-ondernemers die gewend zijn hun patronen met de hand te ontwikkelen. 

Wanneer u meer informatie wenst of interesse heeft in het volgen van een online training, dan kunt u zich wenden tot De Patronenmaker. Bij voldoende geïnteresseerde deelnemers zal gezamelijk gezocht worden naar het meest geschikte moment om deze training te houden.

Chat
LOADING...