Opmerkingen voor downloaden

Lees voordat u begint met het downloaden alstublieft zorgvuldig de volgende opmerkingen:

  • Voor het uitvoeren van deze educatie versie op uw PC moet Windows (minimaal Windows 2000) zijn geïnstalleerd. (Bijv. Windows 2000/XP/Vista of 7). Het scherm moet een minimale resolutie van 1024 x 768 pixels met minimaal 256 kleuren hebben.
  • In vergelijking met de reguliere versie heeft de educatie-versie enkele beperkingen.
  • De functies voor het laden, opslaan en afdrukken van modellen zijn beschikbaar. Het is ook mogelijk om modellen van de reguliere versie te openen, maar niet omgekeerd. De educatie-versie is beperkt tot maximaal 20 delen in 10 maten. De volgende functies zijn uitgeschakeld in de educatieversie: output van patronen, bewerken/maken maat regel patronen, invoer en uitvoer van data, digitaliseren en bewerken van programma’s in de Grafis programmeertaal. Alle functies waarmee de nieuwe interactieve constructies worden bestuurd zijn  beschikbaar behalve het opslaan van vormen.
  • Het download-bestand heeft een grootte van maximaal 105 MByte afhankelijk van de versie. Als met behulp van een internettoegang via ISDN of modem wordt gewerkt houdt dan rekening een relatief lange download tijd. Vooral wanneer het druk is op internet kan de overdracht worden geannuleerd vanwege lage gegevensdoorvoersnelheden. Probeer het in dit geval later opnieuw.
  • Na het succesvol downloaden van het bestand, kunt u het bestand (bijvoorbeeld GRFS9DE.EXE- of GRFS10EN.EXE) starten. De installatie wordt in twee stappen uitgevoerd. In de eerste stap worden alle bestanden voor de installatie uitgepakt in een tijdelijke map op uw PC. In de tweede stap zal de intrinsieke installatie worden uitgevoerd. De tijdelijke installatiebestanden kunnen later worden verwijderd via – > System Control – > Software of via het menu Start – > “Grafis”.
  • Het installatieprogramma creëert een nieuwe folder in het startmenu van Windows. Bovendien wordt een pictogram op het bureaublad gemaakt.
  • Om de educatie versie volledig te verwijderen, hoeft u uitsluitend de lokale map C:\GRAFIS (voor V11 kijk in plaats daarvan naar “C:\GrafisE”)te verwijderen.

Ga naar de downloadpagina

 

Chat
LOADING...