Grafis Educatie

Het downloaden van de Grafis Educatieversie

Grafis is een modern CAD softwareprogramma voor patroonconstructie. Het staat het creëren en wijzigen van patroondelen toe, gradering en output naar printers en plotters, evenals de uitvoer van de definitieve patroondelen in verschillende bestandformaten. Grafis bevat bovendien markersoftware, waarmee de plaatsing van voltooide modellen kan worden ingtekend. Zelfs de uitvoer naar cutter machines is mogelijk. Grafis wordt gebruikt in de industrie, door ambachtslieden en scholen.

Vooral de interactieve basisconstructies openen een nieuwe wereld van flexibele en gebruiksvriendelijke patroon creatie en gradering. Deze mogelijkheid helpt om tijd en kosten te besparen en maakt Grafis de perfecte tool voor op maat gemaakte patronen.

De gratis educatie versie bevat alle constructie en ontwerpfuncties van de reguliere versie. In vergelijking tot de reguliere versie zijn de volgende functies op de educatie versie uitgeschakeld: output van patronen, uitvoer en invoer van data, digitaliseren en bewerken van programma’s in de Grafis programmeertaal. De hoeveelheid patroondelen en de hoeveelheid maten in de maattabel is beperkt.

Met behulp van deze gratis educatie versie en de handboeken deel 1 en deel 2, hebben belangstellende personen een goede kans om zich Grafis autodidactisch eigen te maken. De handboeken zijn beschikbaar als PDF in het Duits en Engels PDF downloaden. Belangstellenden in Nederland kunnen de handboeken bestellen deel 1 (€25,- Ne plus verzendkosten) en/of deel 2 (€25,- Ne plus verzendkosten). 

Op verzoek zenden wij u gratis onze Presentatie CD-Rom voor internet explorer toe. Deze CD bevat een presentatie van Grafis, video’s over de nieuwe interactieve constructies, de educatie versie in maximale grootte en de PDF-bestanden van de Grafis handboeken. Kijk regelmatig voor nieuwe informatie op http://www.grafis.com.

Opmerkingen voor downloaden

Chat
LOADING...