Cursus

Om met Grafis te kunnen leren werken is het minimaal nodig dat je thuis bent in het werken met patronen en het ontwikkelen van uitgewerkte patronen.
Voor het werken met patronen heb ik een praktische live online cursus van 10 x 2 uur ontwikkeld. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om de (meeste) van jouw patronen zelfstandig uit te werken, te graderen, in te leggen en eventueel te exporteren naar andere systemen.

De cursus vindt online plaats met Zoom. De cursus wordt op tien wekelijks opvolgende dagen (meestal vrijdag) gegeven zodat je in de tussenliggende tijd ook ruimte hebt om te oefenen. De lessen worden opgenomen zodat je tijdens het oefenen terug kunt kijken.
Tijdens de cursus krijg je een volledig werkende licentie tot je beschikking voor de duur van drie maanden. Het gemaakte werk tijdens de cursus kun je daardoor weer oproepen en bewerken wanneer je tot aankoop overgaat.

Een cursus wordt opgestart wanneer er voldoende aanmeldingen zijn. De groep zal nooit groter zijn dan vier personen.
Wanneer je besluit de cursus te volgen dan bestaat er ook de mogelijkheid om de licentie in fases aan te schaffen. Na iedere fase ben je vrij om te besluiten of je wel of niet verder wil.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een aangepaste cursus of in-house training af te spreken. Hiervoor gelden andere prijzen en voorwaarden.
Voor prijzen, data en overige mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via het Emailformulier.