Lesboek

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van De Patronenmaker bestaat uit het verzorgen van lessen, cursussen en trainingen. Alle lessen, cursussen en trainingen worden ondersteund door het videolesboek dat in deze sectie te vinden is.

Wanneer u zelfstandig met het videolesboek aan slag wilt is dat natuurlijk ook mogelijk daarvoor kunt u voor € 50,- een videolesboek account aanvragen. Met dit videolesboek account heeft u een jaar lang toegang tot het videomateriaal.

Naast het videomateriaal is er na de login ook een gebruikers chatbox aanwezig waar gebruikers elkaar ondersteunen in het aanleren van het gebruik van het Cad-software programma Grafis. Mocht er niemand in de chatbox aanwezig zijn dan kunt u altijd een email sturen naar info@depatronenmaker.nl.

Voor deelnemers aan de lessen, cursussen en  trainingen is toegang tot het videolesboek gratis voor de duur van de lessenserie, cursus of training. Wel is het als deelnemer nodig om een eigen login aan te vragen.

Een login kunt u aanvragen door bij het loginformulier aan de linkerzijde de optie “Register” te selecteren. Uw wordt dan door het aanmeld- en autorisatie geleid. Na goedkeuring kunt u meteen aan de slag met het bekijken van de video-instructies.

Chat
LOADING...